Blog ZOLLY

Suroviny ze kterých pečeme

ZOLLY DOG BAKERY fantastická pekárna

Pro pečení psích pamlsků vybíráme nutričně hodnotné suroviny a kavlitní přísady, abychom zajistily plnohodnotnou stravu pro vaše mazlíčky. Suroviny jsou to co dělá jídlo a stravu jiným – díky tomu, že ZOLLY pekařství peče nejen z bio potravin, které neobsahují žádné konzervanty, váš pejsek se bude cítit lépe a plný energie.

Zolly pekařství peče nejen chutné, ale i zdravé lahůdky z ingrediencí jako jsou jablka, borůvky, špenát, mrkev, brusinky, které obsahují vitamíny A,B,C,D a F. Vysoce bílkovinové potraviny jako je kuřecí maso, hovězí maso, telecí maso, ryby a arašídové máslo dodají vašemu mazlíčkovi energii.
Místo cukru používáme Melasu a Karob.

Arašídové máslo

Velký zdroj bílkovin a vitamínu E. Naše arašídové máslo je vyráběné ze 100% arašídů. Neobsahuje žádné konzervanty ani žádné škodlivé látky, které by mohly vašemu pejskovi ublížit.

Karob /rohovník/

Znáte ten pocit, když máte chuť na čokoládu a váš pejsek chce ochutnat? Karob je psí náhrada čokolády vyráběná z lusků a slouží jako náhražka čokolády, která uspokojí vaše pejsky bez výčitek. Obsahuje vitamin B1, B2.

Řepkový olej

Díky řepkovému oleji váš mazlíček nebude přibírat na váze, jelikož řepkový olej je nízkokalorický a dodává našim výrobkům čistou a přírodní chuť. Dorty a pamlsky, které obsahují řepkový olej, mají mnoho polynenasycených mastných kyselin omega3 a omega6.

Pšenice

Pšenice, kterou v naší pekárně používáme, obsa- huje složky bohaté na vlákninu, bílkoviny, a minerály včetně hořčíku, manganu, fosforu, selenu a vitamíny jako jsou niacin a vitamin B6.

Jablko

Díky vitaminu C a antioxidantům, které jsou součástí všech jablek, denní dávka ochrání vašeho mazlíčka před zákeřnými nemocemi. Jablka pročistí organismus, napomáhají dobré peristaltice a čistí střeva.

Vejce

Nejenže vejce jsou bohaté na bílkoviny, ale obsahují i velké množství minerálů a vitamínů B6, B12, cholin, železo, vápník, fosfor. Zajímavostí Vajec je jeho přírodní složka vitamínu D.

Mléko

skvělý zdroj kalcia a bílkovin. Mléko dodává našim výrobkům svěží a jemnou chuť, kterou váš čtyřnohý miláček zaručeně pozná. Mléko obsahuje Vitamin D, B12, magnesium a draslík. Právě díky mléku, které je obsažené v našich výrobcích si váš čtyřnohý přítel zdravě pochutná a dostane do sebe potřebné množství vitaminů.

Med

pokud si zvolíte naši sladkou variantu, jako sladidlo použijeme med či melasu. Med obsahuje vitamíny B6, thiamin, riboflavin, vápník, měď, železo hořčík, draslík a sodík.

Melasa – melasa vzniká pří výrobě cukru jako vedlejší pro- dukt. Oproti jiným sladidlům melasa obsahuje méně kalorii. Obsahuje minerální látky jako vápník, fosfor, železo, hořčík, draslík, sodík a zinek. Z vitamínů obsahuje B1,B2,B6.

Šalvěj – pejsci ji milují díky její výrazné chuti a vůni. Šalvěj, používáme, protože obohacuje chuť masa.

Borůvky – když nebereme v potaz výbornou chuť borůvek, kterou každý miluje, borůvky obsahují mnoho zdraví prospěšných složek, jako jsou antioxidanty, vláknina, mangan a Vitamin C. Borůvky jsou též skvělým pomocníkem

k regeneraci očního barviva a zlepšují zrak.

Brusinky – brusinky jsou zdrojem vápníku, hořčíku a Vitaminu A, C, E, K.

sladké brambory – pejsci je miluji a Zolly pekařství je miluje též, jelikož obsahují mnoho sacharidů, které jsou skvělým zdrojem energie. Je to nízkokalorická potravina s nízkým obsahem tuku. Jsou bohaté na beta-karoten, vitamín A, draslík a živiny, které zajistí zdravé srdce.

sýr – sýr prosím! Zejména parmazán, by měl být součástí psího jídelníčku. V našem pekařství používáme bez-laktózové nízkotučné sýry, které obsahují mnoho bílkovin, kalcium, fosfor, hořčík, zinek a vitamíny B2,B12. Díky těmto složkám, které jsou v sýru obsaženy vám váš pejsek poděkuje pří běhání venku s kamarády.

Oves – oves už není pouze koňský doplněk stravy ani potravina určena pouze k snídani. My věříme, že právě oves dodává našim výrobkům ten správný šmrnc, jelikož je to obrovský zdroj vlákniny, který napomáhá trávení. Oves pomáhá psům, aby měly výdrž a energii jako kůň!

Ryby – vypadají skvěle a chutnají ještě lépe! Naše bílé ryby obsahují vysoký podíl proteinu, který je bohatý na omega3 a omega6. Věděli jste, že právě díky rybám zajistíte vašemu mazlíčkovi krásně hebkou srst? A nejen srst, ale i zdravé srdce. Ryby jsou potravina, na kterou byste si jako správní chovatelé měly zakládat.

kuře – není o co se bát, pokud zvolíte jako proteinovou dávku kuře. Kuře je zdrojem vysoce stravitelných bílkovin obsahující esenciální aminokyseliny a minerály, které jsou velice důležité pro regeneraci svalů. Kuřata, která k výrobě používáme, neobsahují žádné přidané hormony ani steroidy, které

by mohli naopak pejskovi ublížit.

Ječmen – ječmen je zázračná potravina díky vysokém obsahu vlákniny, která je důležitá pro snadné trávení. Je prokázáno, že pomáhá snižovat cholesterol. No tak o ječmen si váš miláček ještě řekne – pokud ochutná!

Mrkev – do našich receptů používáme hojně mrkev, jelikož je to nejbohatší zdroj vitamínu A karotenu. Složka antioxidantu chrání proti kardiovaskulárním onemocněním jako je rakovina a podporuje zrak. Viděli jste někdy králíka, který má brýle?

Špenát – štěněcí laskomina! Špenát obsahuje nespočet složek, které působí protizánětlivě a rakovinotvorně, neméněcenné antioxidanty jsou betakaroten a mangan.

Hnědá rýže – je plná sacharidů, minerálů a B vitamínu.

Napsat komentář